Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

pátek 23. října 2009

Rada nezávislých odborů Tesco bude jednat mimořádně o stávkové pohotovosti

...

Předseda Rady nezávislých odborů Tesco dnes připustil možnost odvolání stávkové pohotovosti. K tomuto kroku ho vedou dosavadní jednání s vedením společnosti, poskytnuté záruky řešení sporných bodů a úkony, které společnost zajistila pro zaměstnance a provoz v předvánočním období a na Štědrý den. O rozhodnutí a podmínkách možného odvolání stávkové pohotovosti bude jednat mimořádně Rada nezávislých odborů Tesco složená ze zástupců pro kolektivní vyjednávání NOT, v jejíž kompetenci rozhodnutí o zrušení stávkové pohotovosti je. Mimořádné jednání je plánováno na úterý 27. 10. 2009 v Pardubicích.

2 komentáře:

  1. To je pěkné že v předvánočním období přiberou nekvalifikované lidi, ale co přes celý rok, co se předělávají sezony, různé nesmyslné přestavby, to nic? Tesco si musí uvědomit, že by mělo investovat do kvalifikovaných lidí, kteří by rádi i v tescu zůstali, a ne jen do rychlokvašek, a poté se jich zbaví, kdo ty nové lidi na ten týden má pořád dookola zaškolovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto s Vámi souhlasíme. I naším cílem je, aby každá provozní jednotka měla dostatečný počet zaměstnanců a dostatečné mzdové fondy, aby měl kdo zboží doplnit, nabízet, prodávat a také kdo namarkovat. Ne je na to, aby vše dělal jeden jediný zaměstnanec naráz.

    OdpovědětVymazat