Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

středa 5. srpna 2009

Radka Pekelská odchází z pozice ředitelky lidských zdrojů Tesco Stores


...

Radka Pekelská (36) se narodila ve východočeském Trutnově. Absolvovala studium na Katedře menežmentu, marketingu a logistiky na Dopravní fakultě a Ekonomicko-správní fakultě Univerzity v Pardubicích. Po ukončení studia pracovala v americké společnosti Babcock & Wilcox. Od roku 1998 působí ve společnosti Tesco Stores, kde začínala jako manažerka ve výcviku se zaměřením na práci v maloobchodě. Nejprve nastoupila na post manažerky lidských zdrojů obchodního domu Tesco v Hradci Králové a následně přešla na stejnou pozici v obchodním domě Tesco "Národní" v Praze. V roce 2001 se stala oblastní manažerkou lidských zdrojů pro obchodní domy v ČR a SR, a o rok později ředitelkou lidských zdrojů pro Tesco Stores ČR/SR. V roce 2003 se stala členem představenstva společnosti Tesco Stores. K jejím koníčkům patří četba, jóga, cestování, lyžování a golf. Ve volném čase se zajímá i o novinky z oblasti informačních technologií.

Po sedmi letech dnes končí v pozici ředitelky lidských zdrojů a odchází ze společnosti Tesco Stores. Podle sdělení vedení společnosti nyní bude před zahájením své nové kariery Radka cestovat. My přejeme do dalších let paní ředitelce mnoho úspěchů jak v pracovním životě, tak v životě osobním a za její spolupráci a čas strávený s odbory ji děkujeme.

Rada Nezávislých odborů Tesco
a
Rada odborové organizace zaměstnanců
Tesco Stores ČR a.s.

2 komentáře:

  1. Nechcete ji zpátky?

    OdpovědětVymazat
  2. Osobně já bych řekl... "ANO". To co je na centrále teď, je něco naprosto neštastného, nelidského a neprofesionálního. Za Radky by takový ne-personální team nemohl vůbec funkčně existovat. Jediná Radka dokázala, i když přece jen někdy drsně a s obtížemi, opravdu komunikovat. Na rozdíl od toho, co se tady děje teď.

    OdpovědětVymazat