Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

úterý 13. července 2010

Z dopisů našich čtenářů: Kamerový systém


...
Krásný den všem čtenářům tohoto blogu. Poslední dobou dostáváme spoustu podnětů v návaznosti na kamerový systém u společnosti Tesco. Stejně jako příspěvek, který jsme dnes obdrželi. Ano, souhlasíme že kamerový systém není používán tak, jak by měl a je možné jeho zneužívání a proto prosíme, napište nám své podněty, zkušennosti a informace k tomuto tématu a my zajistíme řešení této problematiky na základě zhodnocení a Vašich informací. Jen tak můžeme jeho zneužívání zabránit prostřednictvím ÚOOÚ nebo SÚIP a vedením společnosti. Pojďme společně zdokonalovat naše pracovní prostředí, abychom se cítili dobře; bez stresů, obav a nátlaků abychom pracovali v dobrém klimatu.


Vážení a drazí spolupracovníci Tesco Story....v HM Havířov se dějí divy. Začalo to příchodem nového pana řiditele, který se pravidelně v úterý věnuje modlitbám v jakési sektě a zbytek týdne tráví tím, že buzeruje a šikanuje s obrovskou radostí všechny zaměstnance HM....aspoň zde je ta spravedlnost. Náš příběh pokračuje, když se do funkce VÚ LPS dostal škarohlíd, který zázračně přeskočil všechny služebně starší kolegy a to jsou v Havířově opravdu skoro všichni....jeho nejnovější počin ovšem nemá obdoby....začal pracovníkům LPS, prý na pokyn s politbyra...zakazovat pití na pracovišti a co více, chce přímo na místnosti CCTV umístit kameru, kterou bude všechny tyhle hodné lidičky, kteří mu dělají záchyty a ve svém volnu chodí po magistrátech a soudech, prostě šmírovat a nahrávat. Prý má podezření...Já mám také podezření, že si jednoho dne sednu a napíšu ne na onu proslulou linku důvěry nedůvěry, ale přímo na úřad o ochraně osobních dat....V této společnosti(míním náš stát, nejen Tesco je svět) existují zákony a my se jimi můžeme bránit. Nevěřte slovům manažerů, že existuje jakýsi Tesco zákon, který je nadřazen snad i ústavě, nebo Chartě OSN....Dozrál čas....Mějte se hezky lidičky a nějak to s něma vydržte.

(příspěvek nebyl žádným způsobem upraven a je zkopírován tak, jak jej napsal autor)
příspěvek naleznete na diskusním fóru zde

Žádné komentáře:

Okomentovat