Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

úterý 17. března 2020

Brněnský hypermarket Tesco je ode dneška otevřený nonstop

Praha 17. 03. 2020 - Nepřetržitý provoz zahájil ode dneška brněnský hypermarket Tesco v Králově Poli. Zákazníci si mohou nakoupit podle svých časových možností. Všechny obchody Tesco jsou pravidelně zásobovány čerstvými i trvanlivými potravinami a zásob na skladech je i nadále dostatek. 

„Chceme zákazníkům v Brně a okolí umožnit nákup ve kteroukoliv denní či noční dobu. Snížíme tím zároveň větší koncentraci zákazníků v jedem okamžik na prodejně. O noční nákupy je ze strany zákazníků velký zájem a tímto krokem jim pomůže lépe zvládat a rozvrhnout jejich zásobování a překlenout toto obtížné období,“ vysvětluje Patrik Dojčinovič, výkonný ředitel Tesco. 

Otevírací doba ostatních obchodů Tesco je standardní a zůstává beze změny. Zákazníky Tesco vyzývá k důslednému dodržování základních hygienických návyků a osobní hygieny. Zároveň by měli zachovávat odstup nejméně 2 metry při kontaktu s ostatními osobami v celém prostoru obchodu. 

V případě nákupu nebaleného pečiva pak vždy používat jednorázové plastové rukavice. Pro platbu nákupu využívat z hygienických důvodů přednostně bezhotovostní platební styk.

Žádné komentáře:

Okomentovat