Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

čtvrtek 27. října 2011

Na Štědrý den bude v obchodech Tesco otevřeno do 14 hodin

Praha, 26. října 2011 – Otevírací doba obchodů Tesco bude v době předvánočních nákupů upravena tak, aby si zákazníci mohli nakoupit v klidu a bez stresu. Ve dnech od 14. do 23. prosince budou mít vybrané hypermarkety otevřeno nepřetržitě. Rozšířenou prodejní dobu budou mít i vybrané expresy, supermarkety a obchodní domy. Naopak na Štědrý den bude ve všech obchodech Tesco otevřeno do 14 hodin. Tesco se tímto krokem snaží vyjít vstříc také svým zaměstnancům, kteří se tak mohou na sváteční večer připravit a prožít jej v klidu se svými blízkými.

„Z průzkumů vyplývá, že většina zákazníků zkrácení prodejní doby na Štědrý den vnímá pozitivně. Mimořádně prodloužená otevírací doba v posledních dvou týdnech před svátky umožní zákazníkům pořídit si vánoční nákupy v klidu a pohodlí. Ti, kteří zaznamenali i důvod úpravy otevírací doby na Štědrý den, oceňují, že se snažíme citlivě vyvažovat zájmy zákazníků a zaměstnanců,“ říká Karel Foltýn, personální ředitel Tesco. Zákazník je v obchodech Tesco vždy na prvním místě. Firma ale nezapomíná ani na zaměstnance, bez jejichž nasazení by zvládnutí vánočních nákupů nebylo možné. Již třetím rokem proto Tesco na Štědrý den upravuje prodejní dobu do 14 hodin a udává tak mezi ostatními maloobchodními řetězci pozitivní trend.

Otevírací doba bude upravena i v době svátků. Na první svátek vánoční budou mít všechny provozovny kromě čerpacích stanic zavřeno a otevřou se až na Štěpána od 8 hodin. Mezi svátky od 27. do 30. prosince budou platit běžné otevírací hodiny, na Silvestra pak obchody Tesco zavřou v 17 hodin. Na Nový rok se otevřou od 12 hodin pouze čerpací stanice a prodejna potravin v obchodním domě My na Národní třídě v Praze. Všechny obchody opět přivítají zákazníky 2. ledna 2012 v 7 hodin ráno a navážou na běžnou otevírací dobu.

Prodloužení prodejní doby si vyžádá úpravu jednotlivých směn a zejména zvýšení počtu zaměstnanců na obchodech. Jako každoročně Tesco posílí o brigádníky, ale na pomoc přijdou také zaměstnanci z centrály a managementu. V zapojení zaměstnanců z kanceláří do práce na provozovnách v období Vánoc a Velikonoc má Tesco v porovnání s konkurencí výjimečné postavení. V rámci akce nazvané Pomocné ruce (Helping Hands) se každoročně v předvánočním období přesouvají stovky zaměstnanců centrály za pokladny a mezi regály. 

Tabulku otevírací doby obchodů Tesco od 14. 12. 2011 do 2. 1. 2012 si můžete prohlédnout ZDE >

www.itesco.cz

1 komentář:

  1. Váš blog je skvělá líbí se mi to, čekám na svou přítomnost na mém blogu http://skrtu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat