Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

čtvrtek 1. prosince 2011

Pozor na podvod, soutěž od Tesca o 10 tisíc je falešná

06:11 | 1. 12. 2011 | ČTK

Praha - Obchodní řetězec Tesco Stores ČR varuje zákazníky před podvodnou soutěží na internetu, jejíž organizátoři posílají lidem e-maily, ve kterých za zaslání placených SMS zpráv slibují možnost vyhrát poukázku na nákup v prodejnách Tesco v hodnotě 10 000 korun. Tesco tvrdí, že se soutěží nemá nic společného.

"Srdečně Vám blahopřejeme! Na základě speciálních kritérií byla vaše e-mailová adresa vybrána pro výhru poukázky na nákup v obchodech Tesco. Hodnota poukázky je 10 000 korun," stojí v rozesílané e-mailové zprávě, kterou má ČTK k dispozici. Součástí zprávy je odkaz na internetové stránky soutěže.

Po zodpovězení jednoduché otázky mají lidé odeslat SMS zprávu, jejíž cena je 50 korun. Vítězem soutěže o poukázky na nákup v supermarketech Tesco má být účastník s nejvyšším počtem získaných bodů. Ke službě se hlásí holandská firma R&D Media.

"Společnost Tesco Stores ČR byla upozorněna zákazníky, že se stali obětí klamavé soutěže o poukaz v hodnotě 10 000 korun na nákup v supermarketu Tesco. Společnost prohlašuje, že s touto soutěží nemá nic společného," sdělila mluvčí řetězce Eva Karasová, podle které Tesco nedalo organizátorovi soutěže souhlas k použití svého jména a loga.

"Tesco podniká veškeré právní kroky k zastavení zneužívání svého dobrého jména a loga ve spojitosti s touto soutěží," dodala Karasová.

převzato z www.aktualne.cz

1 komentář:

  1. Tu je iný podvod Tesca v Žiline:
    Dnes 1.6.2013 sme boli ráno na nákup v Žiline, kde sme nechali za väčší nákup slušnú čiastku.
    Použili sme zľavový kopón na jeden výrobok, ktorý nám Tesco poslalo poštou do schránky. Platnosť kupónu bola do 25.6.2013, takže sa jednalo o 100% platný kupón. Po zosnímaní pri pokladni kasa zapípala, čiže zosnímala bez problému čiarový kód. No a to je tá finta podvodníkov z Tesca! Kupón si ce zosnímaný bol, z kasy prišiel potvrdzujúci zvukový signál, že ide o známy kód, ale ŽIADNA ZĽAVA SA NEKONALA!!! Keď som na to upozornila pokladníčku odporúčala ma po zaplatení na informácie, že to tam so mnou vyriešia!!! Na informáciach predo mnou ten istý problém reklamoval pán, ktorému na základe zľavového kupónu nebola odčítana zľava na prací prášok vo výške 2,60 Euro!!! Napadá ma taká otázka: Koľkých z nás napadne preverovať a kontrolovať systém automaticky naprogramovaných čítacích systémov? Koľkí z nás v dôvere nakúpia niečo, čo v konečnom dôsledku môže byť drahšie ako hocikde inde (ak si neskontrolujú a nevypýtajú(!!!) garantovanú cenu! TESCO = NESERIÓZNOSŤ A SAMÝ PODVOD!!!
    Ivana

    OdpovědětVymazat