Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

čtvrtek 14. března 2013

Tesco ve spolupráci s Telefónikou nabídne služby virtuálního operátora Tesco Mobile

Tesco Mobile posílí nabídku a konkurenční prostředí na českém trhu 
14.03.2013 

Vedení společností Tesco a Telefónica oznamují vznik společného projektu, jehož cílem je uvedení virtuálního operátora Tesco Mobile na český trh. Nový virtuální operátor, který začne své služby nabízet v průběhu 2. čtvrtletí letošního roku, chce výrazně posílit konkurenční prostředí a rozšířit stávající nabídku mobilních služeb na českém trhu. 

Společnost Tesco tak po úspěšné službě Potraviny on-line přináší další výraznou inovaci. Tesco Mobile bude nezávislým virtuálním operátorem a již provádí zákonem předepsané kroky k získání osvědčení od Českého telekomunikačního úřadu. 

"Dnes jsme udělali klíčový krok na cestě s cílem poskytnout českým zákazníkům další z řady inovativních služeb, které znají ze zahraničních trhů, na nichž Tesco působí. Našli jsme partnera, který přijal náš pohled na to, jak vypadá kvalita a prvotřídní servis pro zákazníky," říká David Morris, generální ředitel společnosti Tesco v České republice. I když podrobnosti nové nabídky zatím zůstávají skryté, již nyní je jasné, že Tesco Mobile bude nabízet jednoduché a srozumitelné služby s vysokou kvalitou za výhodnou cenu. Tomu bude odpovídat i nabídka s jasnými podmínkami. "Zákazníci znají Tesco a Tesco zná své zákazníky, například díky jedinečnému věrnostnímu programu Clubcard, který bude nedílnou součástí i této nové služby," pokračuje David Morris. 

"Tesco je významným hráčem na českém trhu s velkou skupinou loajálních zákazníků, na které bude cílit i Tesco Mobile. Proto mě těší, že naše jednání o provozování virtuálního operátora s touto společností byla úspěšná. Zákazníkům Tesco Mobile nabídneme stejně kvalitní telekomunikační síť, jaká je k dispozici zákazníkům O2," říká Felix Geyr, ředitel pro strategii a rozvoj podnikání společnosti Telefónica Czech Republic."Otevřeli jsme svou síť prvnímu virtuálnímu operátorovi v Česku a nyní ve spolupráci s Teskem spustíme dalšího. Telefónica byla vždy nejaktivnějším operátorem, pokud jde o uvádění klíčových inovací na český trh," dodává Geyr.

Tesco Mobile na českém trhu je společností typu joint venture, kde obě strany, Tesco Stores a Telefónica Czech Republic, drží stejný podíl. Tesco Mobile bude nezávislým virtuálním operátorem nabízejícím telekomunikační služby svým zákazníkům pod vlastní značkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat