Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

pátek 27. května 2011

Obchodní dům Tesco v Pardubicích otevře pro zákazníky nové patro

27.05.2011 | Tesco Stores ČR a.s. | Tiskové zprávy

Pardubice, 26. května 2011 – Zákazníci pardubického obchodního domu Tesco se díky kompletní rekonstrukci mohou těšit na širší sortiment, pohodlnější nakupování i rychlejší odbavení.

Nákupní prostory se rozšíří o další patro s plochou 500 m2. Rekonstrukce startuje tento týden v zázemí a potrvá přibližně do konce července. Provoz obchodu zůstane po celou dobu úprav nepřerušen, zachována bude i stávající otevírací doba.

„Všechny práce budou probíhat za provozu, aby u nás zákazníci i po dobu rekonstrukce sehnali vše, na co jsou zvyklí. Ve druhém patře, kde se doposud nacházela restaurace, vznikne oddělení určené pouze pro děti. Zákazníci, zejména pak maminky s dětmi, zde naleznou široký sortiment dětských oděvů, hraček a zboží pro volný čas,“ zdůrazňuje Jaroslav Šíma, ředitel obchodního domu. Přesunem dětského oddělení na samostatné patro vznikne prostor pro rozšíření sortimentu spotřebního zboží, oděvů a služeb. Novinkou pro pardubické zákazníky bude optika a oddělení minutky. Minutka bude sloužit k rychlému nákupu třeba snídaně nebo menšího oběda, vybírat zákazníci budou moci ze široké nabídky sendvičů, salátů, cukrovinek a menších nápojů.

Pro sortiment elektra a domácích potřeb bude u vybraného zboží zaveden nový nákupní koncept. Zákazník si bude moci pohodlněji nakoupit a nebude muset s sebou nosit objemnější spotřebiče. Jaroslav Šíma k tomu dodává: „Zákazník si na prodejní ploše vybere spotřební zboží, zaznamená si jej na objednací lístek, který předloží u pokladny, a poté si výrobek vyzvedne.“ Díky tomuto řešení bude moci obchodní dům nabídnout zákazníkům i více sortimentu než dříve.

Pro pohodlnější přístup do 1. a 2. patra povede přímo z pasáže nový eskalátor. U vchodu budou pro zákazníky k dispozici nové odkládací skříňky a zóna s bankomaty. Zákazníci se mohou těšit i na nové interiérové vybavení, obslužné pulty, regály a zkušební kabinky. Nábytek v 1. patře byl navržen přímo pro pardubický obchod. Vybavení obchodu bude ale i díky novým technologiím ekologicky šetrnější. V obchodě budou nová chladicí i mrazicí zařízení a energii bude šetřit například i úspornější osvětlení ve všech patrech.

Rekonstrukce se dotkne i zázemí obchodního domu a zaměstnanci tak budou mít k dispozici například novou jídelnu. O zákazníky se dosud staralo 124 zaměstnanců. „V souvislosti s rozšířením sortimentu byly vytvořeny nové pracovní pozice a tak u nás získá pracovní uplatnění dalších šest zájemců,“ dodává Jaroslav Šíma.

Obnovou projde také celá pokladní zóna a automatický výkup lahví. Zákazníci budou moci využít 18 nejmodernějších pokladen, z toho šest samoobslužných pokladen pro menší nákupy. Samoobslužné pokladny slouží především k odbavení nákupů do deseti položek. Zákazníci si zboží jednoduše sami naskenují nebo si zvolí druh zboží na dotykové obrazovce. Zaplatit mohou snadno hotově i kartou.

Žádné komentáře:

Okomentovat