Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

čtvrtek 14. srpna 2008

Výzva všem... Jak se v tescu hospodaří

Je potřeba sbírat materiály k novému problému: zjistilo se, že je v Tesku běžné že se vyhazují vylistované položky (tj.položky které již nejsou v souboru po výprodeji a neprochází pokladnou), tyto věci končí slisované v odpoadcích a nepoužitelné věci (oděvy) se střihají... To si může dovolit náš "ZODPOVĚDNÝ SOUSED"? A kdepak jsou ty kecy o CHARITĚ ???  Proč tedy nejdou tam?Pokud si všimnete těchto "věcí" v blízkosti lisů,  foťte a posílejte nám... Toto téma nám bude muset někdo vysvětlit. a materiály mohou být předány tisku, kyý to v Tescu nikoho nezajímá. Z předběžných vyjádření místních manažerů je toto pro TESCO běžný postoj a postup. Milan Hyka, České Budějovice

3 komentáře:

  1. No co já vím tak je skutečně pravda že se kolem teska objevují tyto odpadky....hlavně plno "prošlé"čokolády-to vám potvrdí každej že i půl roku po datu spotřeby se dá ještě jíst...každopadně jsem nevěfěl že je to tak až moc vážné...

    OdpovědětVymazat
  2. Jak je vidět, bude ten bordel asi trochu větší. U nás je to úplně stejné. Vadími hlavně, že se vyhazuje to oblečení, proč se nedá na charitu? Do děcáku? Do nemocnice. No je to TESCO. Paličatí Anglání s vymatlanou hlavou.

    OdpovědětVymazat
  3. Moje matka pracuje v Tescu na lisu a kolikrát se jí chce brečet, když vidí co všechno se tam háže. Už tam házela snad všechno, od kolečkových bruslí, přes hrnce a já nevím co všechno. Vetšinou je to všechno nepoškozené, originál zabalené. Mně to hlava nebere, když to vždycky poslouchám, všechno špatně.

    OdpovědětVymazat