Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

úterý 8. července 2008

Začínáme

Vážení spoluzaměstnanci a členové odborové organizace,
stále více se množí dotazy, na které hledáte odpovědi, a s kterými si nevíte rady či Vám nebyly vysvětleny nebo zodpovězeny. Mnohdy se chcete podělit se svými poznatky, postěžovat si a nechcete se obracet na nadřízené z důvodu obav před možnou šikanou.
Obava je občas na místě, některé praktiky nadřízených se neslučují s kodexem dobrých mravů. A tak jsme tedy pro Vás připravili možnost vznést dotaz nebo oznámit Vaše problémy prostřednictvím tohoto blogu. Samozřejmě i návrhy, ať již ke kolektivní smlouvě nebo obsahu blogu, náměty na různá témata, a také Vaše příspěvky. Jakýkoli dotaz můžete odeslat prostřednictvím e-mailu uvedeného na levé straně blogu, či jen přidáním komentáře. Stačí kliknout na "komentáře" a zadat Váš komentář či dotaz. Co nejrychleji zde po té najdete odpověď. O obsahu blogu budete vlastně rozhodovat sami, záleží jen na Vašich dotazech a tématech, která Vás zajímají. Váš příspěvky zasílejte e-mailem, bude uveřejněn hned po kontrole, aby text neobsahoval, rasistický či vulgární podtext. Najdete zde také aktuální informace z jednání odborové organizace, z jednání s vedením společnosti, informace o změnách kolektivní smlouvy či mzdových tarifů, ale i takové jako jsou výpočet mzdy (mzdovou kalkulačku) či nemocenské. Poradíme co a jak udělat před podpisem změny pracovní smlouvy, jak se ubránit současným využívaným praktikám zaměstnavatele, když jste donuceni vykonávat práci, která není v souladu s Vaší pracovní smlouvou… Možných námětů je opravdu mnoho, a tak věříme, že obsah bude pestrý a aktuální. Přesně podle toho, co vás bude aktuálně zajímat. Těšíme se, že se společně s námi zapojíte do vytváření tohoto blogu, aby byl pro nás všechny přínosem a pomocníkem.

Rada odborové organizace zaměstnanců
Tesco Stores ČR a.s.

1 komentář:

  1. Bylo by dobré aby TESCO nedávalo zadarmo neekologické igelitky...všede se chvástají jak jsou náš zodpovědný soused a poházené igelitky jsou skoro kolem každého teska...

    OdpovědětVymazat