Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

neděle 20. července 2008

Univerzitní kampus v Brně spojí nadchod s nákupním centrem

Brno, 16. července 2008 23:48


Studenti a zaměstnanci brněnského univerzitního kampusu to nebudou mít daleko za nákupem. Univerzitní městečko se koncem listopadu spojí s nákupním centrem, které už dělníci budují. "Bude tam na padesát obchodů, Tesco, fast foody, kavárny, restaurace," řekl za developerskou společnost AIG/Lincoln Tomáš Grepl.foto: AIG/LIncoln CZ.

Moderní budovu nákupního centra spojí s brněnským kampusem nadchod. V areálu nebude chybět ani banka či lékárna. "Jsme rádi, že si vybrali náš řetězec. V nákupním centru bude kromě potravin i drogerie, oblečení, sportovní potřeby," uvedla mluvčí Teska Jana Matoušková.V Brně tak vyroste už šesté Tesco. "Pozemky nebyly města ani univerzity, investor si mohl vybrat obchody, jaké chtěl," komentoval to náměstek primátora Oliver Pospíšil.

Tunel povede přímo do hypermarketu.Většina obchodů bude sídlit v přízemí. "Do prvního patra se budou moci lidé z kampusu dostat pohodlně nadchodem," poznamenal Grepl. Masarykova univerzita se všemi plány investora od začátku počítala. "Bereme to jako pozitivní," zhodnotila propojení nákupního centra s kampusem mluvčí univerzity Tereza Fojtová.

Nákupní centrum bude mít hned dvě parkoviště. Jedno venkovní, druhé kryté. Příští rok v těsném sousedství obchodního domu začnou fungovat budovy s kancelářemi. Brněnský kampus se stal druhou oceněnou stavbou roku 2007 Jihomoravského kraje. Jeho stavba začala v roce 2004. První část městečka se studentům otevřela v roce 2005, druhá o rok později. Po dokončení má kampus sloužit pěti tisícům studentů a zhruba tisícovce zaměstnanců univerzity.

Žádné komentáře:

Okomentovat