Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

pondělí 21. července 2008

Lidé v soutěži Obchodník roku zatím fandí hypermarketům Globus

Praha - V letošním ročníku soutěže Obchodník roku zatím dostala od spotřebitelů nejvíce hlasů síť hypermarketů Globus, za kterou následují hobbymarkety Hornbach a Globus Baumarkt. Sdělili to organizátoři soutěže Obchodník roku, jejíž výsledky budou vyhlášeny 8. října v Praze. Markéta Dvořáčková ze společnosti GE Money Multiservis, která soutěž pořádá, řekla, že v hlasování veřejnosti udělili spotřebitelé obchodníkům již 10.366 známek. "Hlasování probíhá prostřednictvím SMS a na internetových stránkách," uvedla.


V letošním ročníku soutěže budou nejlepší obchodníci voleni v 11 kategoriích, které jsou rozděleny podle typu prodejen. Vítěz bude vybrán na základě výzkumu společnosti Incoma Research, jejíž odborníci osloví více než tisícovku českých spotřebitelů. Udělena bude také cena veřejnosti, o jejímž držiteli rozhodne hlasování spotřebitelů.

Do soutěže Obchodník roku se letos poprvé ve zvláštní kategorii zapojí i nákupní centra, která budou podle několika kritérií místo veřejnosti hodnotit obchodníci.

Loni se absolutním vítězem ankety Obchodník roku 2007 stala společnost Tesco Stores, která v Česku provozuje hypermarkety a supermarkety.

Soutěž v předchozích ročnících přijali za svou obchodníci, kteří ocenění prezentují přímo na prodejnách i v propagačních materiálech. 

Autor: ČTK

Komentář:

Docela doporučuji anketu a průbežné výsledky sledovat. Bude zajímavé stejně jako loni, že i když ke konci hlasování stále vedl Globus, zajímavým zázrakem vyhraje opět asi Tesco. No rozhoduje-li se, zda u nás zůstane jako poskytovatel finančních služeb GE Money Multiservis či Cetelem (bývalé prodejny Carrefour), pak určitě toto prestižní ocenění nebude zase až tak opravdu spravedlivé a prestižní.  

Odkaz pro sledování průběžných výsledků a hlasování o Obchodníka roku najdete v levé části obrazovky "Odkazy na důležité stránky". Přidejte se hlasujte a sledujte.

A jaký je další komentář?

Na ABSOLUTNÍHO vítěze obchodníka roku se sčítají hlasy odborné veřejnosti-s vahou 70% a hlasování lidí 30%.je tedy možné že Tesco dostalo 70%hlasů od odborníků a něco málo od lidí a proto jim to možná stačilo....jinak se TESCO v žádném případě nestalo výhercem u lidí-podle loňských výsledků nebylo TESCO ani v první desítce.LONI u lidí vyhrál obchodník LIDL.Druhý Datart a 3. Penny market. (viz: http://obchodnik-roku.cz/index.php?option=vysledky&rok=2007 )
Uvidíme jak tesko letos odborníci z nezávislé agentury ocení.Neboť letos by Tesco mohlo dostat něco jako "Ropák roku"..
Milan Hyka, České Budějovice 

Pozn. redakce: Nominaci na Ropáka roku již získalo :-)

1 komentář:

  1. Na ABSOLUTNÍHO vítěze obchodníka roku se sčítají hlasy odborné veřejnosti-s vahou 70% a hlasování lidí 30%.je tedy možné že Tesco dostalo 70%hlasů od odborníků a něco málo od lidí a proto jim to možná stačilo....jinak se TESCO v žádném případě nestalo výhercem u lidí-podle loňských výsledků nebylo TESCO ani v první desítce.LONI u lidí vyhrál obchodník LIDL.Druhý Datart a 3. Penny market.(viz: http://obchodnik-roku.cz/index.php?option=vysledky&rok=2007 )
    Uvidíme jak tesko letos odborníci z nezávislé agentury ocení.Neboť letos by Tesco mohlo dostat něco jako "ropák roku"..
    Milan Hyka, České Budějovice

    OdpovědětVymazat