Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

pátek 12. listopadu 2010

Bleskově: Policie vyklidila nákupní centrum na Smíchově

...
ČTK: 12.11.2010 v 18:28 / Aktualizováno 12.11. 2010 v 19:39

Telefonická hrozba. Policie vyklidila nákupní centrum na Smíchově. Policie nařídila evakuaci kvůli anonymnímu výhrůžnému telefonátu.

Policie vpodvečer evakuovala nákupní centrum Tesco na Smíchově v Praze 5. Anonym oznámil na linku 158, že tam byl uložen nástražný výbušný systém, sdělila mluvčí pražské policie. Další podrobnosti zatím k případu neuvedla.

Podle zpravodaje ČTK, který je na místě, byli zákazníci centra po 17.30 místním hlášením vyzváni, aby ho opustili. U vchodu do centra stojí policisté, kteří mimo jiné dohlížejí na to, aby lidé pouze vycházeli. Davy návštěvníků, kteří vyšli ven, postávají na chodnících.

Později byl uzavřen také vstup do metra od Anděla, do stanice však bylo i nadále možné vstupovat ze strany od Knížecí.

Autor: ČTK

Žádné komentáře:

Okomentovat