Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

pátek 28. srpna 2009

"Slevy" aneb proč z nás firmy dělají šašky?

...
Foto: Foto od čtenářky - Hana Bartýnková
blesk.cz / 26.08. 17:01

Obchodníci si z nás někdy opravdu dělají blázny! Vždyť čtyřicetihaléřovým až korunovým slevám se musíme hořce smát. A někdy se dokonce obchodní řetězec přepočítá tak, že je zboží po slevě dokonce ještě dražší.

Tak to už se opravdu vyplatí! Grilovací omáčky stály dříve 23,90, teď Tesco zlevňuje na 24,90! „Myslím, že o tuto slevu moc velký zájem nebude,“ napsala čtenářka Hana Martýnková, která fotografii pořídila o prázdninách.

„Děkujeme za upozornění na špatné označení slevy a za tuto chybu se velice omlouváme a napravíme ji,“ řekla Blesku mluvčí Teska Jana Háková.

Pozn.: To aby jste tedy co nejrychleji začali, takovýchto nesmyslů máte na každém obchodě týdně stovky, můžeme zveřejnit v případě potřeby další a pikantnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat