Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

sobota 7. března 2009

Malé Tesco v Jirkově koupil soukromník, parkoviště nechá

... www.denik.cz/chomutov

Jirkov - Bývalé „malé Tesco“ v Jirkově brzy zase ožije. Bude tam velkoobchod ve stylu Cash & Carry. Parkoviště by mělo zůstat přístupné i pro veřejnost.


Plocha u malého Tesca v Jirkově je po většinu času plná aut místních. Parkovacích míst totiž na zdejším sídlišti moc není.
Foto: Deník/J. Dušek

Objekt i s parkovištěm koupila otvická společnost World Invest. Ta má mimo jiné v Chomutově velkosklad nápojů, který chce postupně v rozšířené podobě přesunout právě do Jirkova. „Nebudou tam jenom nápoje ale i další zboží. Prodejna bude určená jak pro podnikatele tak pro lidi, ale klasické Tesco to nebude,“ říká Václav Kordulík, majitel zmíněné společnosti.

Jediná věc, v čem ještě podnikatel nemá jasno, je nabídka čerstvého ovoce, zeleniny a také uzenin. „Obchod na to zařízený je, ale ještě to musíme zvážit,“ říká Kordulík. V sortimentu se prý chce dostat na ceny známé z velkoobchodů Makro.

Místní asi ještě víc zajímá, co bude s parkovištěm. Ještě mají v živé paměti, když ho Tesco na pár nocí zavřelo závorou s tím, že bude sloužit jen pro zákazníky obchodu, tedy přes den. Plocha přitom slouží jako klasické parkoviště pro sídliště, kde je míst nedostatek. To byl také jeden z důvodů, proč se město účastnilo dražby o tento pozemek.

Pro řidiče má podnikatel dobrou zprávu. Dokud prý nebude muset řešit žádný problém, do provozu parkoviště nijak zasahovat nebude. „Bude samozřejmě sloužit našim zákazníkům, ale nepředpokládám, že se tam pohrnou najednou po stovkách. Podle mě se tam vejdeme všichni,“ míní.

Pokud by se v budoucnu přeci jen problémy s kapacitou objevily, je ochotný část parkoviště pronajmout místním na klasické zátarasy. „Teď to ale není potřeba,“ opakuje Kordulík. „Dokud bude místo pro zákazníky, zbytek plochy můžou využívat lidi ze sídliště jako doteď.


Žádné komentáře:

Okomentovat