Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

úterý 22. ledna 2013

V Brně Králově Poli si zvolili nového předsedu



Brno - 14. ledna si členové místní organizace Odborové organizace zaměstnanců Tesco Stores ČR a.s.  v Brně - HM Královo Pole volili nového předsedu. Post předsedy obhajovala dosavadní předsedkyně místní organizace Hana Urbanová, jejíž čtyřleté volební období končí 25. ledna 2013. Jako její protikandidát byl navržen dosavadní místopředseda v Králově Poli Václav Flodr.

Do volebního souboje se zapojilo 60% oprávněných voličů a předsedou této místní organizace pro další volební období byl zvolen Václav Flodr, který při volbě obdržel již v prvním kole plných 100% hlasů. 

Dosavadní předsedkyni děkujeme za její dlouhodobou a vyčerpávající práci, ve které bude nadále  pokračovat se svým mandátem jako člen Rady Odborové organizace zaměstnanců Tesco Stores ČR a.s. pro provozní záležitosti. Václav Flodr mimo členství v Radě odborové organizace působí i jako člen Rady Nezávislých odborů Tesco pro pracovněprávní záležitosti. Novému předsedovi blahopřejeme a přejeme mu v jeho volebním období spoustu pracovních úspěchů.

Zdroj: tiskové centrum
Foto: archív

2 komentáře:

  1. pan Flord je člověk na svém místě,kdyby bylo takových lidí víc,to by ubylo nespravedlnosti a odbory by fungovaly jak mají.P.Flordovi přejeme hodně sil a uspěchu jak v osobním životě tak v pracovním.jedním slovem ČLOVĚK./Děkujeme:Jana a kolektiv pokladních z Liberce OD MY Forum.

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, naprosto souhlasím, noťáci umí opravdu poradit a pomoci. Nenechají to vyšumět a odpoví na každý dotaz normálně a ne jenom odpověď na mailu. Problém vyřídili hned. Palec nahoru.
    Jirka

    OdpovědětVymazat