Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

úterý 8. prosince 2009

Tesco vykázalo růst tržeb o 7,7 procenta

Autor: Mediafax (Mediafax)
8.12.2009 9:46:01

LONDÝN (MEDIAFAX) - Provozovatel maloobchodního řetězce Tesco vykázal ve třetím fiskálním čtvrtletí letošního roku růst světových tržeb o 7,7 procenta. Informovala o tom v úterý agentura Bloomberg.

Tržby tak vzrostly nad očekávání trhu, který predikoval růst jen sedmiprocentní. Ve Velké Británii vzrostly tržby o 2,8 procenta, o 0,3 procentního bodu méně než ve druhém fiskálním čtvrtletí. Analytici oslovení agenturou Bloomberg očekávali růst britských tržeb o tři procenta.

Akcie Teska na zprávu reagovaly růstem o 0,5 procenta na 435,65 pence. V letošním roce vzrostly akcie společnosti již o 21 procent.

Třetí fiskální čtvrtletí skončilo 28. listopadu.

Vojtech Kristen, kristen@mediafax.cz

2 komentáře:

  1. Skvěle, akcie nám rostou, ale my potřebujeme nahrabat víc, takže z těch pitomců, kteří pro nás dělají, sedřeme kůži. Za to jim dáme k Vánocům 100,- Kč poukázku, kterou nezapomeneme ještě zdanit, a zrušíme všechny brigádníky, protože oni to nějak zvládnou.
    K tomu vymyslíme několik naprosto stupidních projektů ( nová PLU na pokladnách - to, že pokladní nemají na čem sedět, je už vedlejší, nové odporné Tesco poukázky, plán na vzpamatování se z Vánoc - to, že jsme těm troubům žádné nedopřáli, je vedlejší a našli by se i další ) aby bylo vidět, že vyvíjíme nějakou činnost.
    Je mi z toho špatně!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. A aby toho nebylo málo - všem zrušíme to málo volna co měli mít o vánocích a nažeme je v noci 26.12.všechny do práce předělávat sezónu! Vytiskneme chytrý balíček,předěláme tisíce cen, vždyť ty pitomci to zvládnou....

    OdpovědětVymazat