Text uveřejněný na tomto webu se nemusí shodovat s názory zaměstnavatele Tesco Stores ČR a.s., nebo případně dalších stran. Jsou zde uveřejněny svobodné názory odborové organizace, jejich členů a zaměstnanců společnosti v souladu s čl. 17 Listiny základních práv a svobod, platnými právními předpisy a Ústavou ČR. Rada NOT i Rada odborové organizace si vyhrazují právo odstranit nebo nezveřejnit texty s urážlivým, rasovým, diskriminačním či vulgárním podtextem, stejně jako texty či reklamní odkazy nesouvisející s obsahem a účelem těchto stránek.

UPOZORNĚNÍ pro zasílání obchodních sdělení a telemarketing:
Není dovoleno a je zakázáno zasílat jakákoli nevyžádaná obchodní sdělení na kteroukoli e-mailovou adresu uveřejněnou na tomto webu nebo využívat jakékoli uvedené telefonní kontakty pro účely telemarketingu, výzkumů trhu nebo nabídku služeb. Nevyžádaná obchodní sdělení zaslaná na kteroukoli zde uveřejněnou e-mailovou adresu nebo uskutečněný pokus o telemarketing, výzkum či obchodní nabídku na jakékoli níže uvedené telefonní číslo, budou bez dalšího upozornění řešena podáním podnětu pro zahájení správního řízení k příslušnému správnímu úřadu (ÚOOÚ) pro porušení příslušných právních předpisů a směrnicí GDPR.

sobota 25. července 2009

Fórum nově...

Tak a je tu zase změna. Bohužel zkušební stránky jsou fuč, technické problémy se občas vyskytnou. Abychom jim předešli, vytvořili jsme úplně nové. Po zakoupení domény teď otestujeme novou webovku, snad již bez technických problémů. Jen ti z Vás, kteří se již registrovali, budete se muset zaregistrovat znovu. Použijte prosím pokud možno stejný "nick". Pokoušíme se jej převést z předchozí domény, tak se nejprve zkuste přihlásit. Pokud to nebude možné, prosíme znovu o registraci. Za technické problémy se Vám omlouváme a děkujeme za Vaši trpělivost.

Přihlaste se nebo se zaregistrujte na následující adrese :
http://nezavisleodborytesco.forumczech.com/forum.htm

2 komentáře:

  1. Fórum mi přijde celkem nepřehledné ....a nelíbí se mi ani ta zmavá barva....

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, začátky nejsou lehké, snažíme se upravit grafiku tak, aby byla přehledná, zatím jedeme zkušebně a pomalu upravujeme. Dejte nám jen čas. Veříme, že i sem si najdete cestu a bude vše k Vaší plné spokojenosti a přehlednosti. Určitě se omlouváme za začátky, které nejsou nikdy jednoduché, ale stále pracujeme na novém vzhledu. Nebojte se, všechny články, připomínky, komentáře i názory najdete současně jak na fóru, tak i na blogu.

    OdpovědětVymazat